Звільнення одіозного бійця "Рубежа" викликало збурення в соцмережах
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільнення одіозного бійця "Рубежа" викликало збурення в соцмережах

Звільнення одіозного бійця "Рубежа" викликало збурення в соцмережах
Джерело:  online.ua

Апеляційний суд міста Києва 11 липня відпустив з-під варти  бійця батальйону "Айдар"  Ігоря Радченко, відомого під прізвиськом "Рубіж", на поруки трьох народних депутатів.


Радченко був затриманий 1 липня разом із засновником "Айдара" Валентином Лихолітом.


Генпрокуратора звинувачує айдарівців в скоєнні ряду тяжких злочинів.


При цьому звільнення «Рубежа» викликало гнів громадськості в соціальних мережах.


«Рубежа випустили. На поруки нардепів Опанасенко, Артеменко і ще когось одного з грузинським прізвищем. Боже, бережи свідків і потерпілих », - написала волонтер Ольга Решетилова.



«Ігоря Радченко (позивний "Рубіж") звільнено з-під варти на поруки народних депутатів, а саме Артеменко (екс-Правий сектор, зараз РПЛ), Опанасенко (Самопоміч), Мепарашвілі (Народний фронт). Згадані три народних депутата були присутні на засіданні особисто і висловили готовність нести відповідальність за своє рішення. Саме їм на поруки і віддали Ігоря Радченко », - написала Марія Томак.


«Була ще група депутатів, які не були присутні особисто, але також висловили готовність прийняти айдарівця на поруки, про що адвокатам Радченко було подано відповідне клопотання. Це - Ольга Червакова, Вікторія Сюмар, Єгор Соболєв, Оксана Білозір, а також Корчіков (?) », - повідомила в Facebook Марія Томак.


«Випустили. Бля ... Рубіжа. Бля ... », - не може стримати в Facebook емоції волонтер Роман Синіцин.


«Ось народні обранці, які вважають, що бити "дружин сепарів", катувати і віднімати майно під загрозою застосування автоматичної зброї - норм: Оксана Білозір, Єгор Соболєв, Вікторія Сюмар, Ольга Червакова, які не прийшли на апеляцію, але звернулися з проханням передати їм обвинуваченого на поруки», - пише в Facebook журналіст Тетяна Заровна.


«А також ще троє маловідомих нардепів з «Радикальної партії Ляшко» і «Самопомічі», які в суді особисто не погребували повторити прохання випустити грабіжника Ігоря Радченко - під своє поручительство», - обурюється Заровна.


«С..ать хотіли ці "політики" на права людей і Конституцію - завдяки їм, сьогодні (11 липня - ред.) свято у бандита, відомого під прізвиськами Роман Романич і Рубіж. А враховуючи, що розглядали апеляцію на запобіжний захід за допомогою відео-трансляції, ясно, що результат був відомий заздалегідь - берегли урку від зустрічі з "побратимами", які жадали "чоловічої розмови", - пише Заровна.


«Бабло в черговий раз перемогло справедливість - не дарма намагався "працівник ножа і сокири", накопичуючи золоті запаси "на чорний день" і заручаючись впливовими покровителями в вищих ешелонах влади. Окремі "честь і слава" колегії адвокатів Луганської області, яка дала ватажкові ОЗУ прекрасну характеристику: (Цікаво і те, що не одного, а двох бійців "Айдара", за словами простих "айдарівців", з якими я познайомилася в суді, відправив на той світ обвинувачений в тяжких злочинах пан Радченко», - пише Заровна.



"Я і не сумнівався. Батю прихопили щоб увагу від у..ка відвернути і нишком випустити ... », - пише в коментарях користувач Олексій Цимбалюк.




«Дякуйте г..донів Соболєва, Семенченкових, генпрокурорів алкашів Луценкових і інших бл..й. Сподіваюся, ці кінчені тварі і і х сім'ї отримають всі сповна за покривання», - коментує Andrii Miros.



Як повідомляв ONLINE.UA, правозахисники раніше також  домоглися зміни запобіжного заходу для засновника батальйону "Айдар" Валентина "Баті" Лихоліта: командир Айдара відпущений з-під варти під особисту поруку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?