Звільнення полковника ЗСУ: розкриті деякі деталі таємної операції
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільнення полковника ЗСУ: розкриті деякі деталі таємної операції

Звільнення полковника ЗСУ: розкриті деякі деталі таємної операції

Уповноважений президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко розповіла про таємну операцію зі  звільнення з полону бойовиків ДНР полковника Збройних сил України Івана Без'язикова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Сьогодні ввечері звільнений Іван Без'язиков. Він був у полоні бойовиків з серпня 2014. І в результаті важкої оперативної роботи і оперативних дій нарешті він на волі. Президент першим від керівника СБУ В. Грицака дізнався про успішне проведення операції, на яку він кілька днів тому дав добро. Це була справжня таємна операція. Спасибі всім причетним. У нас дійсно є спецслужба і я пишаюся усіма, причетними до звільнення українців", - написала вона.
Геращенко розповіла, що бойовики не підтверджували українській стороні місцезнаходження полковника.
"Ми довго розшукували Івана Без'язикова, тому що його утримували не в СІЗО або колишньому приміщенні донецького СБУ, а в іншому місці. Бойовики не підтверджували нам його місцезнаходження, не давали інформацію, де він, стверджували, що немає у них такого. І ось в наприкінці минулого року нам вдалося розшукати, дізнатися, де його утримують. Почалася важка робота по звільненню. сьогодні є результат! вже завтра Іван Без'язиков буде в Києві. А сьогодні він уже обійняв свою сім'ю, дружину Маргариту. Ми щасливі сьогодні. Працюємо далі разом з СБУ, мінської групою і всіма причетними", - зазначила політик.
Раніше повідомлялося, що  бойовики так званої ДНР звільнили з полону бійця інженерної частини Збройних сил України Михайла Кучевського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?