Звільнення "полонянок для Савченко": в мережі спливло цікаве аудіо
Категорія
Події
Дата публікації

Звільнення "полонянок для Савченко": в мережі спливло цікаве аудіо

Звільнення "полонянок для Савченко": в мережі спливло цікаве аудіо
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився аудіозапис, на якому чутно, як, імовірно, представник так званої ДНР і пропагандист LifeNews говорять про звільнення бойовиками двох полонених жінок через нардепа Надію Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Автори відео стверджують, що під час телефонної розмови керівник департаменту інформаційної політики та зв'язків з громадськістю адміністрації ватажка ДНР Олена Алексєєва каже нібито пропагандистові LifeNews Сергію Макаренко про те, що не знає, кого  звільнили ватажки бойовиків ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.
Читайте також: Звільнення двох жінок з полону ДНР: з'явилися нові подробиці
За її словами, звільнення двох «полонянок» Савченко проводили безпосередньо з Москви, а в ОРДЛО навіть не знали, хто ці жінки.
На запитання кореспондента LifeNews Макаренко хто такі Анжеліка Преснякова і Ольга Сворак, Алексєєва відповіла: «Я не знаю, хто це. Я зараз з Москвою сварюся. Тому що ці заяви навіть не довели до нашого відома».
Увага! На аудіо присутня нецензурна лексика!


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі виявили непрямі докази підтримки двома звільненими так званої ДНР жінками бойовиків Донбасу і політики Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?