Звинувачення Росії на адресу ЗСУ: в Україні відповіли знаковим відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Звинувачення Росії на адресу ЗСУ: в Україні відповіли знаковим відео

Звинувачення Росії на адресу ЗСУ: в Україні відповіли знаковим відео
Джерело:  online.ua

У міністерстві інформаційної політики України відповіли на звинувачення Слідчого комітету РФ двох командирів Збройних Сил України в обстрілі російської території в червні-серпні 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter проекту Мінінформполітики «ІнфоВійська України».
«Рос. ґеббельси використовують "дзеркальну пропаганду" - звинувачують UA в своїх злочинах», - сказано в повідомленні в Twitter.
«ІнфоВійська України» також показали відео, на якому чітко відображена стрільба з «Градів» з боку РФ по українській території в 2014 році.
Відзначимо, в СК РФ заявили 6 грудня що "триває розслідування кримінальної справи за фактами обстрілів російської території в червні-серпні 2014 року, в результаті яких багато хто постраждав, а літній житель міста Донецька Ростовської області, перебуваючи на території свого домоволодіння, потрапив під масований обстріл української артилерії і отримав смертельні поранення".




Читайте також

:

У Пу

тіна завели нову справу на українців: з'явилися подробиці


У Росії стверджують, що до обстрілу причетні командувач Оперативного командування "Південь" Сухопутних військ ЗСУ Андрій Грищенко і командир 27-го реактивного артилерійського полку ЗСУ полковник Валерій Ісмаїлов.



Як повідомляв ONLINE.UA,

в кінці жовтня 2016 року в СК РФ заявили про порушення кримінальних справ проти шести воєначальників ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?