Звинувачення Януковича в зраді: нардеп вказав на скандальну деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Звинувачення Януковича в зраді: нардеп вказав на скандальну деталь

Звинувачення Януковича в зраді: нардеп вказав на скандальну деталь

Генеральний прокурор Юрій Луценко, висуваючи звинувачення в державній зраді екс-президенту Віктору Януковичу, проводить піар-кампанію і звинувачує його в державній зраді, хоча формально Янукович вже не був главою держави.
Таку думку висловив народний депутат Сергій Лещенко, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Те, що витворяє Луценко - це театр одного актора, де піар-аргументи сліплять закон і здоровий глузд», - вважає він.
Нардеп підкреслив, що, «зачитуючи особисто підозру Януковичу, Луценко озброює адвокатів Януковича аргументами європейського суду з прав людини, тому що Луценко є одночасно і процесуальною особою в справі Януковича, і потерпілим, і свідком, а це для Європейського суду означає, що генпрокурор є зацікавленою особою в справі, а слідство не є неупередженим».
Всі подробиці читайте тут: Допит Януковича: онлайн-трансляція, фото і відео
Крім того, політик додав, що «якби Луценка не існувало, Януковичу його варто було б придумати, бо все, що робить Луценко, працює на руку Януковичу».
«Зачитування підозри за статтею "державна зрада" - це фарс. Тому що стосується подій 1 березня 2014 року, коли на весь світ було оголошено про відсторонення Януковича від влади. І тепер треба або визнавати його легітимним, або відкривати на Турчинова кримінальне провадження за статтею "узурпація влади", - додав політик.
На закінчення Лещенко резюмував: «Коли через чотири роки Україні присудять виплатити Януковичу кілька мільйонів євро, не забудемо подякувати Луценкові за це».
Як повідомляв ONLINE.UA, відповідаючи на питання про розгін Євромайдану, Янукович натякнув на причетність свого соратника, нардепа від Опозиційного блоку Сергія Льовочкіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?