Зворотній бік слави: відома акторка видалила свій Instagram-акаунт через хейтерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зворотній бік слави: відома акторка видалила свій Instagram-акаунт через хейтерів

Зворотній бік слави: відома акторка видалила свій Instagram-акаунт через хейтерів
Джерело:  NME

Відома акторка Келлі Мері Тран, яка виконала у фільмі "Зоряні війни: Останні джедаї" одну з головних ролей, змушена була видалити свій  Instagram-акаунт через атаки з боку хейтерів, а також  фанатів саги.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NME.

Як зазначає ЗМІ, основною причиною агресії інтернет-аудиторії стало азіатське походження Тран. 
"Крім того, протягом усіх останніх місяців фанати саги вели боротьбу з нею в соцмережах, закидаючи расистськими висловлюваннями, і кілька разів переписували її опис в онлайн-енциклопедії "Зоряних воєн", намагаючись принизити акторку", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Келлі Мері Тран зіграла в сазі техніка Роуз Тіко - одну з головних героїнь, яка рятує Фінна від смерті.

Згодом акторка прокоментувала свый вчинок: "Не вірю, що це роблю. Мій персонаж Роуз не видатний пілот або джедай. Вона сильна в іншому. Так, я грала в "Зоряних війнах", мені просто пощастило побачити, як знімають великі фільми. Це було чарівно"
Як повідомляв ONLINE.UA, відома акторка Емма Уотсон на цьогорічній "оскарівській" вечірці з’явилася з новим тимчасовим татуюванням та здивувала шанувальників неграмотністю. 27-річна акторка засвітилась на вечірці Vanity Fair, яку зазвичай щороку влаштовують після церемонії "Оскар.

Напис на руці Уотсон був з помилкою: замість скорочення фрази "Time is up" — "Time’s up", у актриси була фраза без апострофа перед "s" — "Times up".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?