Зворушлива історія кохання: Джастін Бібер з дружиною знялися в романтичному кліпі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зворушлива історія кохання: Джастін Бібер з дружиною знялися в романтичному кліпі

Зворушлива історія кохання: Джастін Бібер з дружиною знялися в романтичному кліпі
Джерело:  online.ua

Канадський співак Джастін Бібер і його дружина Хейлі Болдуін, які кілька днів тому зіграли весілля, знялися в романтичному кліпі з дуетом Dan + Shay. Зворушливе відео з проникливою історією кохання на пісню 10,000 Hours підкорило мережу - менш ніж за добу кліп подивилися понад 6 мільйонів людей, повідомляє ONLINE.UA.

Прем'єра кліпу з Джастіном Бібером і Хейлі Болдуін відбулася напередодні. Відео було опубліковано на YouTube-каналі кантрі-дуету Dan + Shay. Ролик за лічені години став хітом мережі.

Насиченого сюжету в кліпі з Бібером і його дружиною немає. У відео показані історії кохання трьох пар, градус яких дійсно зашкалює. Джастін і Хейлі в кліпі демонструють ніжні почуття один до одного і здається, що вони зовсім не грають. На думку прихильників, ніжні обійми і поцілунки подружжя виглядають дуже щирими.

Нагадаємо, 30 вересня 2019 року Джастін Бібер і Хейлі Болдуін обвінчалися, незважаючи на те, що офіційно одружилися ще рік тому. На їх вінчання були присутні більше 150 гостей, серед яких були світові зірки - Кендалл Дженнер, Кеті Перрі, Каміла Морроне, Джоан Смоллс, Джейден Сміт та багато інших знаменитостей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що GOVOR, він же молодий і талановитий співак Дмитро Говоренко, продовжує підкорювати українців своєю творчістю. Днями він презентував довгоочікуваний кліп на пісню "Мрій", який не залишив байдужими шанувальників виконавця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?