Зв'язок Трампа і Росії: у ФБР зробили зізнання
Категорія
Світ
Дата публікації

Зв'язок Трампа і Росії: у ФБР зробили зізнання

Зв'язок Трампа і Росії: у ФБР зробили зізнання
Джерело:  online.ua

Співробітники правоохоронних органів США заявили, що жодне з розслідувань не знайшло прямого зв'язку між кандидатом в президенти США від Республіканської партії  Дональдом Трампом  і урядом Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на власні джерела The New York Times.


"І навіть злом електронних листів демократів був направлений на зрив президентських виборів, а не на обрання пана Трампа", - зазначають джерела видання.


У матеріалі The New York Times наголошується, що агенти ФБР більшу частину літа перевіряли наближених Трампа, шукали фінансові зв'язки з Росією, вираховували тих, хто причетний до злому серверів Демократичної партії США, кандидатом в президенти США від якої є Хілларі Клінтон, перевіряли версію про можливі секретні канали листування між компанією Trump Organization з російським "Альфа-банком".


При цьому в матеріалі наголошується, що листи, відправлені банком в Trump Organization, ймовірно, були рекламою.


Журналісти The New York Times підкреслюють, що поки жодне розслідування не виявило прямих зв'язків між Трампом і російською владою.


Як повідомляв ONLINE.UA, лідер демократів у Сенаті Конгресу США Гаррі Рід зажадав від глави Федерального бюро розслідувань США Джеймса Комі оприлюднити інформацію про зв'язки кандидата від республіканців Дональда Трампа з Росією, заявивши, що той володіє цією "вибухонебезпечною інформацією".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?