Зв'язок Трампа з Кремлем - новий свідок повідомив важливу інформацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Зв'язок Трампа з Кремлем - новий свідок повідомив важливу інформацію

Зв'язок Трампа з Кремлем - новий свідок повідомив важливу інформацію
Джерело:  online.ua

Колишній особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що голова Білого дому заздалегідь знав про таємну зустріч свого сина в 2016 році в Трамп-тауері, коли росіяни обіцяли передати компромат на Гілларі Клінтон, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Анонімні джерела телеканалу стверджують, що Коен готовий повторити це твердження для спеціального радника ФБР Роберта Мюллера, який розслідує втручання РФ у вибори в США і можливу змову виборчої кампанії Трампа з росіянами.

"Агентству не вдалося отримати коментар від Коена. Його адвокат відмовився від коментарів. У Мюллера також ситуацію не коментують", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, новий особистий адвокат Трампа Руді Джуліані заявив, що Коену не можна вірити.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у січні 2017 року спецслужби США зробили висновок про те, що Росія втрутилася у вибори, щоб спробувати допомогти Трампу перемогти кандидата від Демократичної партії США Хілларі Клінтон. Для того, щоб дискредитувати її, були опубліковані компрометуючі електронні листи, а також через соціальні мережі була поширена пропаганда.

Спецпрокурор Роберт Мюллер розслідує, чи вступали представники передвиборчої кампанії Трампа в змову з російськими представниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?