Зять Трампа роками не платив податки, але збільшив капітал в п'ять разів - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Зять Трампа роками не платив податки, але збільшив капітал в п'ять разів - ЗМІ

Зять Трампа роками не платив податки, але збільшив капітал в п'ять разів - ЗМІ

Зятя президента США Дональда Трампа Джареда Кушнера, який є старшим радником Білого дому, запідозрили у фінансових махінаціях. Повідомляється, що він роками не платив федеральні податки, незаконно користуючись податковою пільгою, завдяки чому збільшив свій капітал в п'ять разів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

У виданні зазначають, що статок зятя Трампа оцінюється в 300 млн доларів, які він заробив на нерухомості своєї сім'ї. При цьому в газеті зазначено, що нічого не вказує на те, що Кушнер порушував закони - він лише користувався податковою пільгою, за яку активно виступали республіканці і сам Трамп.

"Кушнеру вдалося зменшити суму податкових виплат, повідомляючи про амортизацію численних об'єктів нерухомості. Це популярна податкова пільга, створена для того, щоб враховувати знос нерухомості з часом", - йдеться в статті.

Там же вказано, що тільки за рік зять Трампа заробив 1,7 млн доларів, але при цьому показав збитки в розмірі 8,3 млн доларів. Відповідно до фінансових документів, ці збитки сталися через значну амортизацію нерухомості компанії Кушнера.

Незважаючи на те, що згідно із законом Джаред Кушнер нічого не порушував, колишні податкові чиновники вважають, що згідно з документацією, Кушнер не платив прибутковий податок щонайменше п'ять з восьми останніх років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США ведеться гучна судова справа з податкових злочинів колишнього глави передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?