З'явилася детальна карта військ Путіна на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилася детальна карта військ Путіна на Донбасі: опубліковано відео

З'явилася детальна карта військ Путіна на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Волонтери міжнародного волонтерського розвідувального співтовариства InformNapalm змогли ідентифікувати військовослужбовців з 75 російських військових частин, спрямованих в Україну за наказом свого командування, що підкоряється в кінцевому підсумку президенту Росії Володимиру Путіну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на informnapalm.org.
На сайті InformNapam опублікована відеопрезентація цих розслідувань.
При цьому повна база даних розслідувань InformNapalm, яка містить більше інформації, доступна за посиланням: http://russian-presence-in-ukraine.silk.co
Волонтери відзначають, що виявлення і доведення участі російських кадрових військових у війні на Донбасі і в Сирії є найважливішою частиною роботи спільноти, яка триває вже два роки.



Читайте також

:

Пу

тін нагороджує своїх солдатів за війну в Україні: з'явилися нові фото


Волонтери InformNapalm живуть в більш ніж 30 країнах світу і допомагають в перекладі та розповсюдженні інформації заради однієї мети - притягнення країни-агресора (Російської Федерації) до відповідальності за розв'язання війни, терору і захоплення територій суверенних країн.


Англомовна версія відео вперше була представлена ​​на засіданні Парламентської асамблеї НАТО в Стамбулі в Туреччині 19 листопада 2016 року.



Як повідомляв ONLINE.UA,

волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm ідентифікували російських військовослужбовців, які з кінця серпня по грудень 2014 року обстрілювали українські міста і села на Донбасі, а також позиції сил АТО з території Росії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?