З'явилася цікава деталь щодо освіти Гройсмана: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилася цікава деталь щодо освіти Гройсмана: опубліковані фото

З'явилася цікава деталь щодо освіти Гройсмана: опубліковані фото

Володимир Гройсман, якого 14 квітня 2016 року призначили новим прем'єр-міністром України, всю вищу освіту здобув заочно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на матеріали Романа Романюка для Української правди.
Згідно з оприлюдненими документами, Гройсман працював з 14-ти років. Спочатку слюсарем із виготовлення декоративних решіток, в 16 років став комерційним директором вінницького ринку, який належав батькові.
Зважаючи на наявність роботи, одразу ж після школи, в 1995 році, Володимир Гройсман вступив на заочне відділення в приватний Вінницький інститут регіональної економіки та управління.
У 1999 році прем'єр отримав ступінь "молодшого спеціаліста" з правознавства.
З 2000 по 2002 рік Гройсман заочно навчався у вінницькій філії Міжрегіональної академії управління персоналом, після чого отримав ступінь "бакалавра права", а до 2003 року, - ступінь "спеціаліста" та здобув кваліфікацію "юриста".
З 2007 по 2010 рік глава уряду навчався на заочному відділенні в Національній академії держуправління при президенті, після чого отримав ступінь "магістра" в "управлінні суспільним розвитком".
Незважаючи на те, що Володимир Гройсман не отримав вчений ступінь або "червоні" дипломи, в листопаді 2005 року він уже був секретарем міської ради Вінниці, в 2006 році став мером Вінниці, до 2014 року став головою Верховної Ради, після чого 14 квітня 2016 року був обраний на пост прем'єр-міністра України.
Як повідомляв ONLINE.UA, з'явилося досьє на всіх міністрів нового Кабінету міністрів.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?