З'явилися чотири докази того, що Путін не бореться з ІДІЛ, а допомагає йому
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилися чотири докази того, що Путін не бореться з ІДІЛ, а допомагає йому

З'явилися чотири докази того, що Путін не бореться з ІДІЛ, а допомагає йому
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

активно допомагає бойовикам з терористичної організації "Ісламська держава", а не бореться з ними, як стверджує новообраний президент США Дональд Трамп.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив російський політолог Андрій Піонтковський.


"Перемога Трампа - це нове дихання для Путіна. Трамп повторює одну й ту ж мантру: Путін бореться з терористами ІДІЛ. Ця мантра - суміш жахливої ​​брехні одних і дурості інших", - переконаний експерт.


Також політолог навів чотири докази того, що Путін не бореться з ІДІЛ.


Читайте також

:

Пу

тіну напророкували палацовий переворот і пояснили, хто його почне


"Це показує маса фактів: торгівля Асада нафтою з ІДІЛ, сприяння ФСБ відправці бойовиків з Північного Кавказу в Сирію на сторону ІДІЛ, діяльність ВКС РФ, які б'ють по Алеппо, Ідлібу і Хомсу, по неіділівській опозиції. Та й здача Пальміри викликає питання, адже там залишили гори зброї, особливо засоби ППО (зенітну установку "Шилка", - ONLINE.UA)", - перерахував Піонтковський.


За його словами, "це все тепер повинні знищувати американці, підчищати за Путіним, але Трамп все продовжує мантру про спільну боротьбу з ІДІЛ".


При цьому політолог зазначив, що "в наступні два місяці буде видно, яка лінія зовнішньої політики візьме верх в США".



Читайте також

:

Пу

тін потрапив у мишоловку, де безкоштовний сир вже з'їли - російський політолог Орєшкін

"Ключовим моментом будуть слухання у Сенаті, Трамп запропонував на пост держсекретаря главу ExxonMobil Рекса Тіллерсона. З кожним днем ​​дізнаємося, що на ньому ніде проби ставити. Мало того, що він старий дружок Сечіна (глави "Роснафти", впливової людини з оточення Путіна, - ONLINE.UA) з 1999 року, так він ще й в "панамських документах" згадується, тому що вони по бізнесу перетинаються з Сечіним", - додав експерт.


Крім того, Піонтковський висловив думку, що Тіллерсона в Сенаті не затвердять і "це стане поворотним моментом для республіканського істеблішменту".


Повний текст

інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Кремлі готуються відповзти з Донбасу в обмін на Крим - Андрій Піонтковський про Путіна і палацовий переворот

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?