З'явилися фото маршу на честь Бандери у Києві
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися фото маршу на честь Бандери у Києві

З'явилися фото маршу на честь Бандери у Києві
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото зі  смолоскипної ходи, яку в Києві організували з нагоди 108 річниці від дня народження лідера українських націоналістів Степана Бандери.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Всеукраїнського об'єднання "Свобода".


Читайте також: Луганчан привітали з Новим роком портретом Бандери: з'явилося фото


Відзначимо, що на початку заходу кількість учасників оцінювали в кілька сотень, однак за станом на 18:40 У заході брало участь вже кілька тисяч чоловік. Учасники ходи пройшли центральними вулицями Києва: по Володимирській, бульвару Шевченка і Хрещатиком, під час проходження якого активісти повісили портрет Бандери на будівлю Київради.


Завершили смолоскипну ходу на Майдані Незалежності, де учасники заходу виконали державний гімн України. У мережі з'явилися яскраві фото заходу.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися фото факельного маршу, приуроченого до Дня народження Бандери в Слов'янську Донецької області.









Фото: скриншот трансляции "Громадського"








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?