З'явилися фото нового iPhone
Категорія
Технології
Дата публікації

З'явилися фото нового iPhone

З'явилися фото нового iPhone
Джерело:  3dnews.ru

Опубліковані фото довгоочікуваного 4-дюймового смартфона iPhone (5) SE, презентації якого дуже чекають як шанувальники продукції Apple, так і затяті противники.
Про це повідомляє ONLINE.UA.



Саме таким виявиться iPhone (5) SE


Поки що основні суперечки щодо новинки ведуться щодо її назви (чи згадувати цифру «5» у назві), а також остаточної дати презентації, нібито перенесеної з 15 березня на 22 число цього ж місяця. А ось під час обговорення технічних подробиць всі джерела сходяться в єдиній думці і запевняють, що майбутній iPhone (5) SE, як би він не називався, отримає наступну апаратну «начинку»:


екран з діагоналлю 4 ", прикритий вигнутим по краях фірмовим захисним 2.5D-склом;


процесор Apple A9;


1 Гбайт оперативної пам'яті;


сканер відбитка пальця TouchID;


акумулятор ємністю тисячі шістсот сорок два мА · год;


дизайн практично ідентичний стилістиці iPhone 6S.


На підтвердження схожого зовнішнього вигляду iPhone 6S і iPhone (5) SE у відкритий доступ було викладено фото, на якому спрощена версія нинішнього флагмана відображена в оригінальній упаковці. На цілком стандартній для мобільного продукції Apple коробці нанесено назву моделі, а саме зображення демонструє нам, як буде виглядати смартфон з лицьового боку.



Раніше ONLINE.UA повідомляв, що стала відома дата виходу в продаж нових iPhone и iPad.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?