З'явилися фото пасажирського літака, що впав у Пакистані
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилися фото пасажирського літака, що впав у Пакистані

З'явилися фото пасажирського літака, що впав у Пакистані
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися перші фото з місця аварії пасажирського літака, який впав 7 грудня в районі населеного пункту Хавеліан недалеко від кордону з Афганістаном в Пакистані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на записи в соцмережах.
Перші кадри з місця падіння борту PK-661 "Пакистанських авіаліній" опублікували користувачі соціальних мереж. Очевидці розповідають, що літак виявився майже повністю зруйнований і загорівся одразу ж після зіткнення з землею.

Читайте також: Авіакатастрофа з футболістами в Колумбії: названа офіційна причина трагедії
Авіакатастрофа літака рейсу PK-661 сталася на шляху з Читралу в Ісламабад близько 13:00 7 грудня за Києвом. За інформацією видання Life.ru, незадовго до падіння лайнер подавав диспетчерам сигнали лиха.
Наразі встановлено, що ніхто з 47 осіб, які були на борту, не вижив. Раніше в мережі з'явився список з пасажирами, які перебували на борту авіалайнера.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про катастрофу літака сирійської армії в Алеппо.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?