З'явилися фото ватажків ДНР-ЛНР в окупованому Криму
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися фото ватажків ДНР-ЛНР в окупованому Криму

З'явилися фото ватажків ДНР-ЛНР в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Ватажки так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький прибули в окупований Крим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Бойовики прибули на анексований український півострів для участі в заходах, приурочених до річниці Переяславської Ради, запланованих на 18-19 січня.


У складі «делегацій» бойовиків в окупований Сімферополь прибули також «голови парламентів» «республік» Володимир Дегтяренко та Денис Пушилін та інші «депутати».


Читайте також:  Знаменитий режисер вибухнув скандальними заявами про Крим і Путіна: з'явилося відео


«Щиро радий вітати наших дорогих гостей, наших братів на гостинній кримській землі», - заявив незаконно обраний в Криму депутат Державної думи РФ Андрій Козенко.


Він також повідомив, що «співвітчизники в Луганській і Донецькій «республіках» сьогодні дуже потребують підтримки Росії».


В рамках заходів в Криму за участю бойовиків 18-19 січня заплановано мітинг до річниці Переяславської Ради, форум «слов'янської єдності» «З Росією навіки», відкриття виставки «Війна і мир очима дітей Донбасу».


Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія перекинула в окупований нею Крим зенітні ракетні системи С-400 "Тріумф", які, після церемонії освячення представниками Російської православної церкви, заступили на бойове чергування.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?