З'явилися фото з українським вченим, який отримав громадянство Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилися фото з українським вченим, який отримав громадянство Росії

З'явилися фото з українським вченим, який отримав громадянство Росії

У мережі з'явилися фото з вручення українському вченому-обороннику Ігорю Гашененку, який перейшов працювати на російську корпорацію "Ростех", паспорта громадянина Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна.
"Відомому вченому українського оборонпрому і його дружині урочисто вручено паспорти Росії", - підписав фото Рогозін.
Віце-прем'єр РФ заявив, що Гашененко - кваліфікований фахівець в області прикладної телеметричної механіки і динаміки систем взаємодіючих тіл, а також теорії нелінійних коливань і вібрацій. За його словами, це дозволило вченому протягом короткого часу створити і очолити на підприємстві найбільш наукоємні напрямки конструкторських робіт зі створення перспективних систем навігації.

Читайте також: Стало відомо, скільки росіян отримали громадянство України за час війни

Гашененко з березня 2016 року працює на одному із заводів, який входить в "Ростех". З 1983 по 2014 рік вчений працював в Інституті прикладної математики і механіки Національної академії наук України, є автором багатьох наукових робіт.
Як повідомляв ONLINE.UA, Національна академія наук України затвердила рішення про позбавлення звання академіка НАН України радника президента Росії Сергія Глазьєва.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?