З'явилися гучні дані про військові втрати серед путінських найманців: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилися гучні дані про військові втрати серед путінських найманців: опубліковано відео

З'явилися гучні дані про військові втрати серед путінських найманців: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер і прихильник "Новоросії" Анатолій Несміян, відомий в ЖЖ під ніком Ель Мюрид, заявив, що втрати російських військових  в Сирії  обчислюються сотнями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.

Несміян опублікував інтерв'ю Sky News з російськими найманцями, які воювали в Сирії.

"Розповідь найманців цілком узгоджується з тим, що говорилося і раніше - їх використовують, як то кажуть, в хвіст і гриву, з відповідними втратами. Чоловік, у якого брав інтерв'ю "Скай Ньюс", оцінив число загиблих найманців з Росії в кілька сотень людей. Він брав участь в штурмі Пальміри і повідомив, що втрати при штурмі були величезними. Сирійці (яких він назвав досить зневажливим словом) зайшли пізніше - фактично під телекамеру. Основну роботу робили найманці", - написав блогер.

За його словами, найманці, які повернулися з Сирії, виявилися нікому не потрібні.

"Вишенька", як це завжди буває, виявилася в кінці. По поверненню додому ті, що вижили, виявили, що перед ними ніхто ніякої відповідальності не несе, тренувальна база, де вони залишили свої документи, закрита і її офіційно не існує. Звертатися нема до кого. Не менше 50 осіб, на думку співрозмовника "Скай Ньюс" Дмитра, зараз знаходяться в його становищі в Москві - без документів і без надання будь-якої допомоги ", - додав Несміян.

##### VIDEO_894537 #####

Раніше в Сирії збили російський літак Мі-8. Сирійське угруповання завило, що тіла п'яти росіян, які перебували на борту збитого в Сирії військового вертольота Мі-8, перебувають у нього, і запропонувало видати їх в обмін на звільнення ув'язнених в сирійських урядових в'язницях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?