З'явилися нові подробиці ДТП з українцями в Польщі
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися нові подробиці ДТП з українцями в Польщі

З'явилися нові подробиці ДТП з українцями в Польщі
Джерело:  online.ua

У Польщі уточнили кількість постраждалих українців в результаті ДТП в Польщі біля населеного пункту Ігнацево: постраждали 12 громадян України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "112 Україна".


Як заявив в ефірі телеканалу перший секретар посольства України в Польщі Дмитро Горбань, аварія сталася приблизно о 5:40 ранку.


"В результаті аварії постраждали 12 громадян України, водій та 11 пасажирів мікроавтобуса, а також двоє громадян Польщі, які рухалися на легковому автомобілі. Щодо стану здоров'я громадян України можу сказати, що загрози їхньому життю немає", - сказав він.


Горбань також зазначив, що, за попередньою інформацією, аварія сталася через громадянина України, який керував мікроавтобусом, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з легковим автомобілем.


Перший секретар посольства України в Польщі також зазначив, що в мікроавтобусі знаходилися громадяни України, які приїхали до Польщі на роботу.


Раніше польські ЗМІ повідомили, що в аварії за участю українського мікроавтобуса було 16 постраждалих


Як повідомляв ONLINE.UA, 14 жовтня  в Києві на Печерську сталася чергова п'яна ДТП: водій збив огорожу, і у автомобіля відвалилося колесо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?