З'явилися подробиці про серіал з Фреймут, що сколихнув соцмережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилися подробиці про серіал з Фреймут, що сколихнув соцмережі

З'явилися подробиці про серіал з Фреймут, що сколихнув соцмережі

Серіал "Готель Елеон", в якому знялася українська телеведуча і журналістка Ольга Фреймут

, виявився не російським продуктом, а наполовину українським.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

КП в Україні

", які посилаються на прес-службу каналу "1+1".


Нагадаємо, вчора, 20 грудня, мережу сколихнула новина про те, що українська телеведуча знялася в російському комедійному серіалі "Готель Елеон", який є спін-оффом ситкому "Кухня". Нібито, Ольга Фреймут з'явиться в 15-й серії проекту.


Однак, в прес-службі українського телеканалу пояснили, що цей серіал - не російська продукт, а спільного виробництва.


Читайте також: Фреймут гнівно висловилася про загибель Шеремета


"Ми вдячні інтернет-користувачам за пильність, проте рекомендуємо в першу чергу звертати увагу на ті випадки, коли російські серіали видають за українські, а не на продукти, створені в ко-продакшені відповідно до всіх вимог українського та європейського ринків. "Готель Елеон" - продукт спільного виробництва студії "Yellow, Black and White" (один з провідних російських медіа-холдингів, основними напрямками діяльності якого є кіно- і телевиробництво, дистрибуція контенту. - Авт.) і українського продакшена "Sister's Production", знятий на замовлення "1+1 media". Зйомки серіалу проходили в Москві та Києві", - сказано в повідомленні прес-служби.


Відзначимо, що в російській версії фільму телеведуча розмовляє російською мовою. Репліки Фреймут продублювала інша актриса для показу на СТС. А в оригінальній зйомці Ольга розмовляє українською мовою.


Серіал "Готель Елеон" оповідає про різні комічні та драматичні ситуації всередині колективів п'ятизіркового бутик-готелю Eleon і ресторану Victor.


Як повідомляв ONLINE.UA,

20 жовтня, під час зйомок телепередачі "Новий інспектор Фреймут. Міста" в Хмельницькому телеведучу Ольгу Фреймут вдарив директор місцевого м'ясокомбінату

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?