З'явилися подробиці у справі про звинувачення Пітта в насильстві над дітьми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилися подробиці у справі про звинувачення Пітта в насильстві над дітьми

З'явилися подробиці у справі про звинувачення Пітта в насильстві над дітьми
Джерело:  TMZ

Департамент у справах дітей та сім'ї (DCFS) Лос-Анджелеса зняв з  голлівудського актора Бреда Пітта  всі звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Як відомо, Анджеліна Джолі звинувачувала чоловіка в тому, ніби той поводився агресивно по відношенню до своїх шістьох дітей, зокрема не любив старшого сина Меддокса.
Крім того, вона стверджувала, що у  Бреда з підлітком сталася сварка на борту літака і Пітт вдарив сина. Саме це, нібито, і стало останньою краплею, після чого актриса подала документи на розлучення.
А вчора, 9 листопада, співробітники служби, після ретельного розслідування, прийшли до висновку, що насильницьких дій з боку актора по відношенню до своїх дітей не було. Піт не піднімав руку на Меддокса.
Читайте також: Стало відомо про розпад ще однієї зоряної сім'ї

"Завдання DCFS - переконатися, що діти знаходяться в безпеці, і прояснити ситуацію. Обидві сторони підписали угоду, складену в інтересах їхніх дітей. Анджеліна з самого початку говорила, що всі її рішення продиктовані турботою про безпеку родини, і тепер, після 8 тижнів розслідування Департамент задоволений станом справ усіх учасників ситуації", - заявив офіційний представник DCFS.
Нагадаємо, раніше західні таблоїди повідомили, що  Анджеліна Джолі і Бред Пітт, що зараз відбуваються через процедуру розлучення, домовилися про те, з ким залишаться їхні діти. Опіка над шістьма спадкоємцями пари відійде до їх матері.
Однак, як надійде зараз Пітт після зняття з нього звинувачень в жорстокому поводженні з дітьми, невідомо. Можливо він захоче тепер домагатися одноосібної опіки на всіма спадкоємцями.
Як повідомляв ONLINE.UA,  8 листопада Бред Пітт вперше після початку шлюборозлучного процесу вийшов у світ. Він відвідав презентацію фільму "Місячне сяйво" (Moonlight), в роботі над яким він виступав в якості виконавчого продюсера. І хоча захід був закритим, йому довелося позувати перед камерами фотографів. Підтримати актора прийшла його давня подруга і колега - актриса Джулія Робертс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?