З'явилися результати лікарського огляду Насірова: фото документа
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилися результати лікарського огляду Насірова: фото документа

З'явилися результати лікарського огляду Насірова: фото документа

Лікарі Інституту Кардіології Академіка Стражеска зробили огляд тимчасово відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.
Про це повідомляє "Обозреватель", якому вдалося отримати результати лікарського огляду.
Згідно з висновком медиків, у Насирова високий кров'яний тиск і прискорений пульс, пише видання.
При цьому "Оглядач" зазначає, що лікарі відмовилися проводити огляд Насірова без минулих результатів аналізів та виписки з історії хвороби, як того домагалися співробітники НАБУ.
Також медики заявили, що рекомендують повернути пацієнта на місце його основного лікування. Крім того, медпрацівники повідомили, що спочатку готові були виїхати для огляду хворого у Феофанію, але НАБУ наполягло на транспортування пацієнта в Інститут кардіології.
Як пише видання, лікарі вкрай обурені тим, що в реанімації знаходяться сторонні люди, які заважають їм працювати, а також стурбовані станом Насірова, який не має можливості нормально лікуватися і харчуватися.



У свою чергу, детективи НАБУ зараз радяться з керівництвом, куди перевозити хворого в лікарню швидкої допомоги (де є палата для затриманих) або повернути у Феофанію, пише "Обозреватель".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?