З'явилися тривожні новини з зони АТО на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися тривожні новини з зони АТО на Донбасі

З'явилися тривожні новини з зони АТО на Донбасі
Джерело:  online.ua

У неділю, 3 вересня, в зоні АТО зафіксували ескалацію конфлікту, - ворог збільшив вогневу активність і обстріляв КПВВ "Станиця Луганська". Всього за добу зафіксували одного постраждалого українського бійця.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Стало відомо про дивну поведінку бойовиків на Донбасі

Відзначається, що за добу на Донбасі зафіксували 44 обстріли, з яких тільки 21 був проведений прицільно. На Донецькому напрямку з БМП, гранатометів і кулеметів обстріляли Зайцеве, промзону Авдіївки і Майорськ.

На Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї, мінометів і гранатометів вели вогонь по Павлополю, Гнутовому, Талаківці, Лебединському, Широкино і Мар'їнці.

На Луганському напрямку ворог обстріляв зі стрілецької зброї контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська", піддавши небезпеці життя мирних жителів. Продовжуючи дотримуватися "шкільного" перемир'я, бійці АТО утрималися від вогневого відповіді.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спостерігачі місії ОБСЄ на Донбасі прокоментували "шкільне" перемир'я як паузу в бойових діях, але не їх припинення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?