З'явилися відео сутичок з поліцією на Майдані
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися відео сутичок з поліцією на Майдані

З'явилися відео сутичок з поліцією на Майдані
Джерело:  online.ua

Радикально налаштованим активістам все-таки вдалося  запалити на Майдані Незалежності в Києві покришки, через які раніше почалися сутички з правоохоронцями.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані на YouTube.


Відзначимо, що командир батальйону ОУН Микола Коханівський закликав активістів, які зібралися в центрі Києва вшанувати третю річницю Євромайдану, запалити покришки в честь Дня Гідності і свободи України. Через спроби деяких українців послідувати пораді Кохановського почалися сутички з правоохоронцями.


Поліцейські створили кордон і почали відтісняти активістів, але деяким і них вдалося прорватися і підпалити на Майдані покришки. У мережі з'явилися відео того, що відбувається на Майдані, а також оприлюднені  УНН  фото палаючих шин.


Відео: YouTube/Andrey Portoss


Відео: YouTube/NewsOne


"Ми бачили, що люди почали бігти до Європейської площі. Праворадикальні сили почали закликати, щоб всі приносили сюди шини, підпалювали шини. Правоохоронці починали затримувати декількох людей, які намагалися їх зупинити. Зараз бачимо, що люди пройшлися по Хрещатику, повертаються від Європейської площі до стелі, деякі намагалися пронести шини, правоохоронці їх затримали. За 10 хвилин побільшало правоохоронців, їх стало близько 500-600. чи є затримані, поки складно сказати", - йдеться в повідомленні.


Відео: YouTube/112 Украина


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  активісти принесли до Генпрокуратури пам'ятник з "людьми, які поховали справу Майдану".





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?