З'явилося чітке пояснення того, чому Путін хоче вбивати українців
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося чітке пояснення того, чому Путін хоче вбивати українців

З'явилося чітке пояснення того, чому Путін хоче вбивати українців
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін, мислячи категоріями імперії, вибрав українців в якості головних ворогів.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий художник Сергій Поярков.
"Фактично те, що зараз в Росії, дуже схоже на гітлерівську Німеччину. Адже "третій Рейх" мав приблизно ту ж моральну сітку... І, до речі, в цій російській фашистській моральній сітці ми, українці, граємо роль євреїв. Тобто ми з вами - євреї для Путіна. Вони про це вже відкрито говорять - подивіться на ці заяви, що українців треба знищувати мільйонами...", - сказав він.
Читайте також: Є кошмар гірше Януковича - Сергій Поярков про критику Порошенка і Савченко-президента України
"Все, хлопці, ми з вами - євреї для Путіна. Ми думали, що жартуємо, що ми "жидобандерівці", але в цьому жарті - лише частка жарту. Тому що кожен Гітлер повинен вибрати собі ворога. І якби не було євреїв, Гітлер би їх вигадав. Точно так же, як якби не було українців, росіяни б вигадали когось ще", - додав Поярков.
За словами художника, українці стали для росіян ідеальними ворогами.
"Імперії потрібна нація-ворог. Причому чим ближче ця нація, тим краще. Ті євреї, які жили всередині Німеччини, були ідеальним ворогом. А ми жили всередині тіла Радянського Союзу. І вони (росіяни, - ONLINE.UA), мислячи категоріями імперії, нас призначили "євреями". для свого фюрера і для свого "рейху", - сказав він.
Поярков додав, що Путін не врахував того, що українці можуть відповісти на агресію.
"Але, як я вже не один раз говорив, ми, українці - такі особливі "євреї". Тобто ми даємо здачі не після Голокосту, а замість. Вони думали, що заженуть нас в концтабори і знищуватимуть. Ні! Прийшли добровольчі батальйони спочатку, потім підтяглася армія...", - підкреслив він.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін збирався знищувати українців в концтаборах, Росія схожа на Німеччину Гітлера - Сергій Поярков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?