З'явилося фото підписання Порошенком важливого закону
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилося фото підписання Порошенком важливого закону

З'явилося фото підписання Порошенком важливого закону
Джерело:  president.gov.ua

Президент України  Петро Порошенко  під час зустрічі представниками ошуканих вкладників банку "Михайлівський" підписав закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, заподіяної зловживаннями в сфері банківських та інших фінансових послуг".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


Порошенко нагадав, що спільними зусиллями Кабміну, Міністерства фінансів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, НБУ, представників АПУ був розроблений законопроект, спрямований на вирішення питання пограбованих громадян.


"Був розроблений законодавчий механізм, який з одного боку дає "зелене світло" на компенсацію грошей через Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, а з іншого боку включає "червоне світло" шахраям. І більш того - навіть посилює відповідальність не тільки власників і менеджменту банків, які приєдналися до організації злочинної схеми, а також фінансових інститутів, які брали участь в цих схемах", - повідомляє прес-служба президента.


Глава держави подякував вкладникам за зусилля по знаходженню спільного вирішення цього питання.


"Це означає, що і влада, і люди навчилися чути одне одного і вирішувати спільні проблеми. Цей закон є тим компромісом, який дає можливість великій кількості громадян отримати свої гроші", - сказав Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в центрі Києва вкладники банку, що розорився, "Михайлівський" вийшли на мітинг із вимогою повернути їхні вклади; акція переросла в сутички з поліцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?