З'явилося красиве відео з кабіни оновленого винищувача ЗСУ
Категорія
Цікаве
Дата публікації

З'явилося красиве відео з кабіни оновленого винищувача ЗСУ

З'явилося красиве відео з кабіни оновленого винищувача ЗСУ
Джерело:  YouTube

У мережі з'явилося яскраве відео польоту модернізованого винищувача Міг-29 Повітряних Сил України, зняте з кабіни льотчика.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований на youtube.
"Вильоти в небо Франківщини заворожують. Якою б не була погода, там, на висоті декількох кілометрів, завжди неймовірна краса. Наче плаваєш по хмарах в яскравих променях сонця», — написав один з пілотів.
Також льотчик зізнався, що під час вильотів не завжди є час милуватися краєвидами.


Читайте також: "Ми ловили на Донбасі офіцерів-росіян, а місцевих жителів "роззомбовували" — командуючий сектора М".

"Пілотаж, перехоплення, повітряний бій, групову злітаність – ось твої завдання. Тривала підготовка на землі, тяжка праця сотень людей і ось ти в повітрі, віражі, петлі, бочки, "Ціль бачу! Пуск один, пуск два!", захід, посадка, короткий відпочинок і знову в кабіну», — розповів він.
За словами пілота, після приземлення йде «розбір польотів, зауваження від командирів і знову підготовка; вже затемна зачохлені літаки розвозять по ангару, а вранці все по новій».



«Такі вони, захоплюючі і напружені льотні будні", - розповів пілот.
У той же час він підкреслив, що сьогодні у молодих льотчиків годин нальоту в рази більше, ніж мали молоді офіцери ще кілька років тому.


Читайте також: Мережа вибухнула після пропозиції волонтерів АТО найбагатшим нардепам.

Зокрема, майбутні аси відпрацьовують ведення маневрених боїв за будь-якої погоди, перехоплення повітряних цілей на середніх та малих висотах, а також атаку наземних цілей.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилося пронизливе відео звернення до українських воїнів АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?