З'явилося моторошне відео смертельного ДТП в Одесі
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося моторошне відео смертельного ДТП в Одесі

З'явилося моторошне відео смертельного ДТП в Одесі
Джерело:  Думська

У мережі опублікували відео з камер спостереження, на якому зафіксовано момент масштабної ДТП в Одесі, передає ONLINE.UA з посиланням на видання  "Думська".

На відео можна побачити, як на зупинці й перед пішохідним переходом стоять люди. Потім з'являється BMW й на величезній швидкості збиває пішоходів. На відео видно двох людей, збитих водієм авто.

Трохи пізніше стало відомо, що водій BMW раніше вже потрапляв у схоже ДТП - це сталося рік тому в Одесі. Тоді чоловік влетів у зупинку громадського транспорту у результаті зіткнення з Toyota Yaris. Зазначається, що тоді на зупинці не було людей. У результаті пошкодженими виявилися лише транспортні засоби.

Вказано, що в Суворовському районному суді закрили справу про адміністративне правопорушення суто з формальних підстав - у зв'язку із закінченням на момент розгляду справи терміну накладення адміністративного стягнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що увечері 8 вересня в Одесі на Фонтанській дорозі сталася смертельна аварія  — BMW зіткнувся з автомобілем Skoda і вилетів на зупинку громадського транспорту. В результаті ДТП загинуло 5 людей, ще один пішохід перебуває у тяжкому стані в лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?