З'явилося потужне відео випробування українських мінометів
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилося потужне відео випробування українських мінометів

З'явилося потужне відео випробування українських мінометів
Джерело:  online.ua

Конструкторське бюро "Артилерійське озброєння", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", успішно виконало випробування заключної в 2016 році партії мінометів калібром 82-мм КБА-48М1.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».
Програма випробувань пройшла в рамках забезпечення Збройних сил України сучасним озброєнням, передбаченого Державним оборонним замовленням.
"Відповідно до програми військового приймання, кожен з мінометів КБА-48М1 зробив контрольний настріл усіма видами зарядів. Українська армія повинна отримати надійну і точну зброю, яка відповідає вимогам сучасної війни", - заявив після закінчення випробувань Генеральний директор КБ "Артилерійське озброєння" Вадим Штепенко.
Читайте також: Мережу захопили випробування нової української ракети: з'явилися потужні відео
Представники Міноборони відзначили чіткість проходження випробувань і повну відповідність зброї заявленим тактико-технічним характеристикам, підкреслили в «Укроборонпромі».
В YouTube відомства також опубліковано відео з кадрами випробувань.


Як повідомляв ONLINE.UA, для випробувань нової ракети українського виробництва в листопаді був закритий сектор Чорного моря, але з відстані за проведенням стрільб спостерігали російські кораблі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?