З'явилося відео драматичної погоні копа за грабіжником у Львові
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео драматичної погоні копа за грабіжником у Львові

З'явилося відео драматичної погоні копа за грабіжником у Львові

У вівторок, 3 січня, у Львові поліція затримала грабіжника, який намагався втекти від правоохоронців, розкидаючи вкрадені речі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Патрульної поліції України.
Повідомляється, що львівські інспектори отримали виклик про двох людей на вулиці Окружній, які поводяться підозріло. Патрульним, які прибули за вказаною адресою, жінка-очевидець вказала на чоловіка, що виходив з двору. На вимогу інспекторів зупинитися він перестрибнув через паркан і кинувся навтьоки. Поки його наздоганяли патрульні, чоловік викидав з кишень різні речі. Поліцейські затримали втікача.
Читайте також: П ід Львовом спалили музей УПА: опубліковані фото
Поліцейські оглянули прилеглу територію та виявили кілька ключів, радіостанцію, а також прикраси: 2 ланцюжки, браслет, годинник і сережки. Правоохоронці з'ясували з якої саме квартири зникли ці речі - власник будинку впізнав прикраси своєї дружини.
За попередньою інформацією, 30-річний затриманий вже був раніше судимий за квартирну крадіжку.


Як повідомляв ONLINE.UA, уранці 30 грудня в Харкові патрульні в ході переслідування авто порушника потрапили в дорожньо-транспортну пригоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?