З'явилося відео гучного затримання французького музиканта в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилося відео гучного затримання французького музиканта в Росії

З'явилося відео гучного затримання французького музиканта в Росії
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео затримання російськими поліцейськими  лідера французької групи Space Дідьє Маруані та юриста Ігоря Трунова в зв'язку з заявою російського співака Філіпа Кіркорова про вимагання мільйона євро, також з'явилася інформація, що затриманих відпустили.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського опозиційного політика Олексія Навального.


«Сюр якийсь. Французького музиканта Дідьє Маруані запихають в поліцейську машину. Він пручається. Затримано за заявою Філіпа Кіркорова», - написав Навальний.


Відзначимо, раніше в прес-службі ГУ МВС по Москві заявили, що Маруані та юрист Ігор Трунов не були затримані, проте за фактом заяви «громадянина», «який заявив, що у нього вимагають € 1 млн за нерозповсюдження відомостей, що ганьблять його репутацію», проводиться розслідування.


У той же час адвокат Людмила Айвар, що представляє інтереси Трунова і Маруані, повідомила в ніч на 30 листопада агентству ТАСС, що її підопічних відпустили з поліції.


Читайте також: У Росії затриманий відомий французький музикант: у справі замішаний Кіркоров


"Трунов дав пояснення в поліції. У нього вилучили всі документи, угоди, листування, після чого його відпустили", - сказала вона.


У мережі жартують з приводу скандалу з французьким співаком.



«Соліст групи Space Дідьє Маруані подав до суду на Філіпа Кіркорова за "крадіжку" пісні "Жорстока любов". Кіркоров запросив Маруані в Москву нібито для виплати компенсації, а коли той приїхав, нацькував на нього ментів і звинуватив у вимаганні», - прояснюють ситуацію в Facebook-спільноті «Лентач».


Нагадаємо, 1 листопада  колектив Space заявив, що "Жорстока любов" Кіркорова, - переробка їх твору Symphonic Space Dream, після чого 28 листопада з'явилася інформація, що Кіркоров погодився виплатити компенсацію за порушення авторських прав, і Маруані летить до Москви  для підписання мирової угоди.



Як повідомляв ONLINE.UA,  адвокат Кіркорова спростував інформацію про мирову угоду, після чого в ЗМІ поширили інформацію, що в центрі Москви затримали Дідьє Маруані та Ігоря Трунова, які приїхали підписувати мирну угоду з Кіркоровим.


Російський Комерсант повідомляє, що 29 листопада Маруані та його російський представник Ігор Трунов були блоковані поліцією близько 19 годин у відділенні Ощадбанку на вулиці Покровка, 19 Москві. За інформацією видання, там вони опинилися з метою нібито отримати € 1 млн від Філіпа Кіркорова. Після недовгих переговорів солістові Space нібито запропонували € 100 тис., після чого в зал увійшли поліцейські.


Очевидці повідомляють, що Маруані, побачивши оперативників, поцікавився, "хто ці хлопці", а коли дізнався, то сильно засмутився, повідомляє російське видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?