З'явилося відео прощального виступу Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилося відео прощального виступу Яценюка

З'явилося відео прощального виступу Яценюка

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

 під час свого виступу з парламентської трибуни, закликав депутатів Верховної Ради підтримати його відставку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНІАН

.


"Ми спільно зробили багато для нашої країни і нашого народу. Я прошу Верховну Раду підтримати мою відставку. Але нам треба рухатися вперед. Я прошу прийняти мою відставку, а попереду нас чекають великі справи і великі звершення", - сказав Яценюк, подякувавши соратникам і опонентам за те, що зробили його сильнішим.


Після виступу під вигуки фракції "Народний фронт" "Молодець!" Арсеній Яценюк пройшов через весь сесійний зал до виходу і покинув його. Слідом за ним покинув зал засідань майже весь склад уряду. В урядовій ложі залишилися тільки міністр оборони Степан Полторак, віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко, міністр закордонних справ Павло Клімкін та міністр соціальної політики Павло Розенко.



Раніше

став відомий один з епізодів нічних переговорів на Банковій вулиці, в якому брав участь чинний прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?