З'явилося відео сходження Благодатного вогню в Єрусалимі
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео сходження Благодатного вогню в Єрусалимі

З'явилося відео сходження Благодатного вогню в Єрусалимі
Джерело:  online.ua

В Єрусалимі в Храмі гробу господнього очікують сходження Благодатного вогню, який є символом християнської віри і однією з частиною церемонії святкування Воскресіння Христового.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Центр інформації Української Православної Церкви з Єрусалиму.
Читайте також: Як за рік зросла вартість приготування паски в Україні: з'явилася інфографіка
Повідомляється, що делегації українських церков - Московського та Київського патріархату вогонь доставлять в Україну рейсом з Ізраїлю близько 20-00 за київським часом. Зустріч вогню відбудеться в аеропорту "Бориспіль", а потім він розійдеться по українським храмам.


Благодатний вогонь, який символізує нерукотворне світло Воскресіння Христового, про яке говорив ще апостол Петро, і вважається святинею для віруючих. Його поява напередодні православної Пасхи за молитвами православного патріарха, духовенства і тисяч паломників, незважаючи на регулярність, називають "дивом сходження Благодатного вогню".
Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка Злата Огневич напередодні великодніх свят виконала ремікс на відому пісню Unbreak my heart.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?