З'явилося відео стрибка матері з дітьми під поїзд метро в Харкові
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилося відео стрибка матері з дітьми під поїзд метро в Харкові

З'явилося відео стрибка матері з дітьми під поїзд метро в Харкові
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися записи з камер спостереження харківського метрополітену, на яких видно, як жінка зі своїми дітьми стрибає під поїзд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку директора Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрія Сидоренка у Facebook.



"Відео події на станції метро 23-го Серпня. На верхньому відео - це дітей з ненормальною матусею вже виводять зі станції, а на нижньому - сама подія, десь в районі 1:12", - пише він.
Також Сидоренко повідомив, що діти в результаті події не постраждали.
"За уточненою інформацією, ненормальна матуся на психіатричному обліку не перебувала і не перебуває. Сподіваюся, поки. Дітей в 4-й невідкладній перевірили - з ними повний порядок", - додав він.
Нагадаємо, сьогодні в метрополітені Харкова на станції "23-го Серпня" жінка з двома дітьми кинулася на колії.
Також повідомлялося, що в середу, 11 травня, близько 05:30 У Харкові на території бази поліцейської роти "Східний корпус" по вулиці Шевченка, 233Б, прогримів потужний вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?