З'явилося відео того, як затримували мучителя бійців АТО
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео того, як затримували мучителя бійців АТО

З'явилося відео того, як затримували мучителя бійців АТО
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України показала відео затримання в Слов'янську Донецької області бойовика ДНР, який катував українських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Правоохоронці встановили, що терорист навесні 2014 добровільно вступив до незаконного збройного формування бойовиків, що діяли в окупованому в той час Слов'янську. У липні зловмисник на прізвисько «Крутий» перейшов в конвойну групу, яка здійснює охорону українських військовослужбовців в приміщенні колишнього управління СБ України в Донецькій області. За свідченням звільнених військових, він регулярно катував і знущався із заручників", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донбасі впіймали бойовика з нагородами від ватажків ДНР: з'явилися фото і відео
Повідомляється, що оперативники спецслужби затримали бойовика, коли той приїхав на територію, контрольовану українською владою, для оформлення пенсії.
Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 і ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 258-3, ч. 3 ст. 258, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.


Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники СБУ затримали жінку-снайпера, яка входила в угруповання бойовиків так званої ДНР на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?