З'явилося відео вибачень Януковича перед сім'ями загиблих на Майдані
Категорія
Політика
Дата публікації

З'явилося відео вибачень Януковича перед сім'ями загиблих на Майдані

З'явилося відео вибачень Януковича перед сім'ями загиблих на Майдані
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Віктор Янукович  визнав, що несе політичну відповідальність за все, що відбувалося в країні під його керівництвом, і вибачився перед сім'ями загиблих і поранених на Майдані.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію допиту Януковича в Святошинському суді Києва по відеозв'язку.


"Я хочу перед вами вибачитися, щоб ви зрозуміли і знали, що я робив все для того, щоб цієї трагедії не сталося", - сказав він.


При цьому колишній глава держави зазначив, що "сьогодні я готовий подивитися вам в очі, подивитися, і відповісти на всі ваші запитання".


Усі подробиці читайте тут: Допит Януковича: онлайн-трансляція, фото і відео


"І я, як ніхто сьогодні, ваш союзник і зацікавлений у тому, щоб ми знайшли ту істину, яка вас цікавить", - заявив Янукович.




Як повідомляв ONLINE.UA раніше,  відповідаючи на питання про розгоні Евромайдана, Янукович натякнув на причетність свого соратника, нардепа від Опозиційного блоку Сергія Льовочкіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?