З'явилося відео з українським літаком, який обстріляли росіяни
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео з українським літаком, який обстріляли росіяни

З'явилося відео з українським літаком, який обстріляли росіяни
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому видно наслідки обстрілу Росією українського транспортного літака Ан-26 над Чорним морем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Крим. Реалії.
Нагадаємо, 1 лютого, під час виконання тренувального польоту у виключній (морській) економічній зоні України в районі Одеського газового родовища з раніше захоплених Росією бурових із стрілецької зброї було обстріляно транспортний літак Військово-морських сил України Ан-26. Літак отримав пошкодження корпусу, екіпаж не постраждав.
Читайте також: О бстріл росіянами українського літака: з'явилися нові деталі і фото
Представник ВМС України Олег Сурженко заявив, що дії і маневри екіпажу Ан-26 не становили ніякої загрози, а на борту транспортного літака зброї не було.
У Росії заявили, що нібито не обстрілювали військово-транспортний літак Ан-26, і тільки подали йому світлові сигнали.


Як повідомляв ONLINE.UA, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що Україна передасть до Міжнародного кримінального суду докази обстрілу Росією транспортного літака Ан-26 над Чорним морем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?