З'явилося відеозвернення людей, що назвалися вбивцями Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відеозвернення людей, що назвалися вбивцями Мотороли

З'явилося відеозвернення людей, що назвалися вбивцями Мотороли
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відеозвернення людей, які називають себе вбивцями  ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсенія Павлова з позивним Моторола.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опублікованим в Youtube.
Група людей в чорних масках заявляє, що ними в окупованому Донецьку був ліквідований терорист Моторола. Вони також попередили, що наступними жертвами будуть ватажки бойовиків ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.
Люди в масках і зі зброєю в руках стоять на тлі українського прапора, а в кінці своєї заяви роблять жест, характерний для нацистів.


Варто відзначити, що відео активно поширюється російськими пропагандистськими ЗМІ, які називають людей на відео "українськими неонацистами".



Як повідомляв ONLINE.UA,  замовник ліквідації одіозного бойовика Мотороли вже відомий ватажкові ДНР Олександру Захарченко, і зараз в Донецьку намагаються з'ясувати виконавців цього вбивства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?