З'явилося яскраве відео гучних ракетних навчань в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося яскраве відео гучних ракетних навчань в Україні

З'явилося яскраве відео гучних ракетних навчань в Україні
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося яскраве відео гучних військових навчань на півдні України, під час яких відбуваються випробувальні пуски керованих ракет середньої дальності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова.
Після закінчення випробувань Турчинов заявив, що ракети підтвердили свої бойові характеристики і потрапили точно в ціль.
«Ракетні комплекси, які випробовувалися, можуть надійно вражати як повітряні, так і надводні цілі», - розповів він, підкресливши, що навчання і ракетні пуски відбулися відповідно до затвердженої програми.
«Тобто в точно запланований час і в точно запланованому місці», - зазначив секретар РНБО.

Читайте також: Ра кетні стрільби України: ЗСУ спростували "поступку Росії" і показали фото
«Протягом багатьох років російська агентура і продажні керівники Міністерства оборони свідомо знищували систему протиповітряної оборони України», - додав він, пояснивши, що «саме тому ці випробування були дуже важливими, тому що це дуже серйозний крок до відновлення протиповітряної оборони нашої країни».


Як повідомляв ONLINE.UA, за ситуацією в окупованому Криму на тлі ракетних стрільб, які проводить Україна на захід від півострова, спостерігає літак НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?