З'явився новий доказ вторгнення Росії в Україну: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

З'явився новий доказ вторгнення Росії в Україну: опубліковані фото

З'явився новий доказ вторгнення Росії в Україну: опубліковані фото

У мережі з'явилося фото великокаліберного кулемета "Утес", виробленого у Росії, який став трофеєм українських вояків в ході боїв на Світлодарській дузі на Донбасі і є доказом причетності росіян до агресії проти України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського бійця Юрія Мысягина.
"Цей кулемет "Утес" разом з триногою тепер наш. Він здобутий у бою на Світлодарській дузі, коли наші хлопці брали ліс. Це бойовий трофей — ще один доказ того, що зброю орки отримують від сусідів, так як дата виготовлення на ньому стоїть 1993 рік", — підкреслив він.
Мисягін зазначив, що "ось так, наші прості пацани з кулеметами "Максим" 20-30-х років, рушницями "Мосінка" 10-30-х років і "СВД" 70-х років, автоматами і кулеметами Калашникова 60-80-х років, б'ють орків, успішно вирішують бойові завдання і потихеньку рухаються вперед".

Читайте також: Бої на Світлодарській дузі: з'явилися нові дані про втрати бойовиків


"Просто вірте в нашу армію. На фото учасник боїв друг "Бугай", — резюмував він.


Також в коментарях до мого повідомлення боєць додав, що серійний номер цього кулемета вже бачили українські контрразаведчики, які можуть зробити відповідні висновки.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо про втрати, котрих зазнали українські військові під час боїв на Світлодарській дузі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?