З'явився новий ризик - у Кабміні оцінили ситуацію з коронавірусом
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явився новий ризик - у Кабміні оцінили ситуацію з коронавірусом

З'явився новий ризик - у Кабміні оцінили ситуацію з коронавірусом
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Україна зазнає незначних ризиків та впливу від поширення нового коронавірусу Covid-19 з Китаю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами заступника міністра розвитку економіка, торгівлі та сільського господарства Сергія Ніколайчука, йдеться перш за все про прямий вплив.

"З'явився новий ризик у світовій економіці, пов'язаний із коронавірусом і його впливом на економіку Китаю. Прямі ефекти ми поки що оцінюємо як незначні. Звісно, вторинні ефекти залежатимуть від того, як азійські країни впораються з економічними наслідками цього", - зазначив посадовець на брифінгу у понеділок, 17 лютого.

Нагадаємо, станом на згаданий день зареєстровано понад 1,7 тисячі померлих внаслідок коронавірусу з китайського Уханя. На планеті понад 70 тисяч людей інфіковані.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайська влада заборонила громадянам з провінції Хубей залишати свої домівки. Таким рішенням вона планує посилити боротьбу проти поширення коронавірусу. Заборона триватиме наступні 10 днів. Вийти з дому можна буде лише у разі термінової необхідності раз на три дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?