З'явився новий "залізний" доказ вторгнення Путіна на Донбас: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

З'явився новий "залізний" доказ вторгнення Путіна на Донбас: опубліковані фото

СБУ
З'явився новий "залізний" доказ вторгнення Путіна на Донбас: опубліковані фото

У зоні АТО на Донбасі співробітниками Служби безпеки України було виявлено, заряди реактивної системи залпового вогню "Смерч" російського виробництва, які не спрацювали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт СБУ.
"Заряд впав біля двору одного з місцевих жителів села Березове, Мар'їнського району Донецької області. За висновком військових фахівців, маркування боєприпасів свідчить про застосування бойовиками 300-міліметрового реактивного снаряда з касетною головною частиною з осколковими бойовими елементами", - підкреслили у спецслужбі.
Крім того, у відомстві додали, що "такі заряди виробляються тільки в РФ, управляти системою "Смерч" можуть тільки професійні кадрові військові".
Читайте також: Соцмережі розвеселила "секретна натівська карта" від бойовиків ДНР: опубліковано фото
"Співробітники спецслужби спільно з військовою прокуратурою задокументували факт застосування РСЗВ« Смерч »і додали до доказів російської агресії в рамках відкритого кримінального провадження", - зазначили в СБУ.
При цьому в спецслужбі розповіли, що маркування ЗП-2-95 на знайденому боєприпасі вказує на завод-виробник, номер партії і рік випуску. Подібні снаряди в Україні не проводилися.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі показали відвертого фашиста з Росії, який приїхав на Донбас вбивати українців.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?