З'явився резонансний компромат на "сірого кардинала" Путіна: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

З'явився резонансний компромат на "сірого кардинала" Путіна: опубліковано відео

З'явився резонансний компромат на "сірого кардинала" Путіна: опубліковано відео

У мережі опубліковані зізнання так званого «екс-прем'єра» Геннадія Ципкалова, який на допиті в місцевій «прокуратурі» розповів про організаторів перевороту в ЛНР і згадав радника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, якого називають куратором від Кремля Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на групу «Інформаційний спротив».
За словами Ципкалова, в результаті перевороту «влада» в ЛНР повинна була стати більш контрольованою.
Також він заявив, що Сурков був обізнаний про майбутній переворот в ЛНР: Ципкалов особисто зустрічався з радником Путіна і просив його про фінансову і політичну підтримку.
«Я планував за своїми особистими питаннями, щодо фінансової підтримки. Ну і його підтримки в разі зміни керівництва, щоб він підтримав», - зізнався він.
Ципкалов додав, що він хотів попросити допомоги Суркова для отримання кредиту: «не особисто у Суркова, а у нього є зв'язки з банком, здається, «Альфа», тому, що він виходець звідти і у нього великі зв'язки».
При цьому «екс-прем'єр ЛНР» зізнався, що хотів заручитися підтримкою Суркова на випадок успіху перевороту: «Якщо буде знятий, відсторонений Глава (ватажок ЛНР Ігор Плотницький - Ред.), щоб він виділив кандидатуру на заміщення тих чи інших осіб, до того ж і голови».


Як повідомляв ONLINE.UA, Геннадій Ципкалов був знайдений повішеним у власній камері, куди був поміщений за підозрою в організації «перевороту».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?