У «Нафтогазі» посміялися над Азаровим після його слів про ідіотів
Категорія
Економіка
Дата публікації

У «Нафтогазі» посміялися над Азаровим після його слів про ідіотів

У «Нафтогазі» посміялися над Азаровим після його слів про ідіотів
Джерело:  online.ua

У "Нафтогазі України" відреагували на  заяву екс-прем'єра України Миколи Азарова  про те, що в теперішній владі України ідіоти, оскільки купують газ по $170 в той час як він закуповував по $500.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook директора з розвитку бізнесу НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка.


"Не впевнений, що Азаров назвав ідіотами саме нас, але оскільки по $170 газ купуємо саме ми, то треба відповідати. На людей в такому віці ображатися гріх", - прокоментував заяву Азарова Вітренко.


Також Вітренко розповів про те, що, якби нинішня влада не побудувала нову трубу зі Словаччини і не навчилася працювати на європейському ринку, то довелося б закуповувати у російського "Газпрому". Без знижки російський газ обходився б Україні вже в $227.


"Але є дуже велике "Але". Газпром продавав би нам газ тільки якщо б ми АБО погасили йому близько $30 млрд за несправедливі зобов'язання по "бери або плати", АБО якби жертвували національними інтересами Украни, як це робила банда Януковича", - додав Вітренко.


"Ринкові реформи, чесні і радикальні, - єдина можливість для України стати багатою країною і зберегти свою незалежність!", - Також заявив Юрій Вітренко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Микола Азаров також грубо обізвав прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка придурком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?