У Росії бойовику Стрєлкову не дали зустрітися зі студентами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії бойовику Стрєлкову не дали зустрітися зі студентами

У Росії бойовику Стрєлкову не дали зустрітися зі студентами
Джерело:  online.ua

Колишньому "військовому міністру" так званої ДНР Ігорю Стрєлкову відмовили у зустрічах з челябінськими студентами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на URA.Ru.
У Челябінськ Стрєлкова запросила місцева газета «Танкоград», однак при спробі знайти майданчик для зустрічі почалися проблеми.
«Нам послідовно, без пояснення причин, відмовили в Челябінському педуніверситеті, Південно-Уральському держуніверситеті і Челябінському держуніверситеті, - розповів відомий челябінський журналіст Роман Грибанов. - Потім прес-служба ЧелДУ заявила, що відмова викликана запропонованим форматом лекції. Це повна неправда, пропонувався формат "питання-відповідь". За часів СРСР в 1990-му році я без проблем організував зустріч зі студентами ЧелДУ Валерії Новодворської, найлютішого тоді критика режиму. А зараз мені соромно за те, що відбувається».
Один з найяскравіших представників викладацького співтовариства ЧелДУ Олександр Фокін на своїй сторінці в Facebook прокоментував відмову.
«Тиждень тому мені подзвонили з університету, щоб дізнатися мою думку з приводу ініціативи запросити в ЧелДУ Ігоря Стрєлкова. На початку я навіть подумав, що не дочув, але виявилося ні... Думаю, що Валерія Новодворська була б здивована, що виявилася в одному ряду з Ігорем Стрєлковим", - пише він.
"Думаю, наступного разу можна буде запросити в гості одного з польових командирів ІДІЛ (організація заборонена на території РФ), я впевнений, він теж виявиться цікавим співрозмовником і зможе багато розповісти про свободу слова", - додав Стрєлков.
"Гіркінда не пустили до студентів. Ліплять образ переслідування опозиціонера", - написав у соцмережі Антон Ходза.
Нагадаємо, екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Гіркін-Стрєлков заявив про те, що президент Росії Володимир  Путін боїться воювати в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?