Стало відомо, як окупація Донбасу допомагає українським компаніям заробляти
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стало відомо, як окупація Донбасу допомагає українським компаніям заробляти

Стало відомо, як окупація Донбасу допомагає українським компаніям заробляти
Джерело:  online.ua

У зоні АТО продають поліси автострахування не менше десятка страховиків - як зареєстрованих на підконтрольній Україні території, так і не перереєстровані за межами окупованих територій.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Вести бізнес на непідконтрольній Україні території дуже вигідно - поліси ОСАГО і "Зеленої карти" агенти страховиків там продають з високою комісією, але збитковість по них вкрай низька, позаяк виплачують страховики тільки в тому випадку, якщо авто потрапляють в ДТП за межами окупованих територій", - сказав гендиректор асоціації "Страховий бізнес" В'ячеслав Черняховський.
При цьому, за чутками, заборону на роботу небанківських фінустанов на непідконтрольних територіях Донбасу впровадили ватажки так званих ЛНР і ДНР. У зв'язку з цим, фінансові організації, по суті, працюють там за українськими законами.
Крім того, як повідомили в Нацкомфінпослуг, на окупованих територіях - в зоні АТО на Донбасі і в Криму - залишилися близько сотні українських кредитних спілок. Частина цих спілок продовжує працювати: видавати кредити і повертати депозити. А деякі навіть примудряються здавати звітність комісії до Києва.
Більше читайте в статті ONLINE.UA: Бізнес на окупації: українські компанії все ще видають кредити в ДНР-ЛНР

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?