У Путіна висунули Україні вимоги щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна висунули Україні вимоги щодо Донбасу

У Путіна висунули Україні вимоги щодо Донбасу
Джерело:  РІА Новини

Представник президента РФ Володимира Путіна в Мінській контактній групі, Борис Гризлов, зажадав від України припинити АТО і економічну блокаду Донбасу, щоб стало можливим проведення виборів на окупованих бойовиками територіях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Вибори (на Донбасі) повинні проводитися за стандартами ОБСЄ. А дотримання цих стандартів, очевидно, неможливо в умовах так званої антитерористичної операції», - заявив він.
Також Гризлов додав, що вважає за необхідне скасувати режим АТО, «як і економічну блокаду південно-східного Донбасу».
«Не можна одночасно проводити АТО і займатися політичним врегулюванням", - заявив він за підсумками зустрічі Мінської контактної групи.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник ОБСЄ в Мінській групі заявив, що сторони конфлікту на Донбасі домовилися про впровадження «режиму тиші» на Великдень і травневі свята, але не досягли компромісу щодо обміну заручниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?