«Антифашизм» головного пропагандиста Путіна висміяли фотожабою
Категорія
Світ
Дата публікації

«Антифашизм» головного пропагандиста Путіна висміяли фотожабою

«Антифашизм» головного пропагандиста Путіна висміяли фотожабою
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли один з випусків програми відомого кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова "Вести" про "антифашизм".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог користувача з ніком "П'ята колонка" в Twitter.
"Кінець тижня, а це означає, що не за горами черговий витвір Кисельов-ТВ. Допоможемо чуваку з сюжетом і перекладом", - пише він і публікує фотожабу.



Нагадаємо,

Кисельов влаштував чергову антиукраїнську проповідь на тему дивізії "СС Галичина", а також порівняв політику США щодо України з діями Гітлера

.


На початку сюжету, присвяченого українцям, які воювали на боці Німеччини, Кисельов показав посвідчення сотника дивізії "Галичина" і довго міркував про плани Гітлера щодо України і про успіхи радянської армії в кінцівці Другої світової війни.


А після цієї історичної розповіді, рясно присмаченої військовими кадрами з убитими мирними жителями, Кисельов несподівано заявляє: "Я взагалі-то далекий від печерного антиамериканізму, але те, як США чинять із Україною зараз, абсолютно збігається з заповітами Гітлера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?