Заступник Саакашвілі оголосив про відставку і поскаржився на український закон
Категорія
Політика
Дата публікації

Заступник Саакашвілі оголосив про відставку і поскаржився на український закон

Заступник Саакашвілі оголосив про відставку і поскаржився на український закон

Заступник голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Саша Боровик оголосив, що йде у відставку через закон про Державну службу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Боровика.
"Першого травня набув чинності новий закон про державну службу. Закон забороняє державним службовцям мати якесь громадянство крім українського. Я ніколи не приховував того, що я громадянин Європейського Союзу. Я дуже вдячний уряду Німеччини, який на моє прохання надав мені виняток із заборони на подвійне громадянство, яке діє в ФРН, для того, щоб я міг попрацювати в Україні в період трансформації. Я дуже добре знайшов свою нішу, і останній рік працюю в найцікавішою командою країни в одному з найбільш важливих і складних її регіонів ... сьогодні я виходжу з державної служби і припиняю виконувати обов'язки заступника губернатора Одеської області. При цьому я залишаюся його радником, - і тепер я зможу ще більше сконцентруватися на роботі в Одеській міськраді, куди я був обраний 75 тисячами одеситів, і де я є єдиним позафракційним депутатом", - заявив заступник губернатора Одеської області.
Він також зазначив, що зараз працює над кількома проектами з новим молодіжним рухом "Нове покоління" і декількома інтерес-групами, і зможе займатися політичною роботою в країні.
Крім того, Боровик додав, що всі гроші, зароблені на посаді заступника голови Одеської ОДА, він передасть на потреби АТО.
"За останній рік на державній службі я заробив 15,300 гривень і я переказую ці гроші на потреби АТО. Я працював над залученням інвестицій в регіон, і за цей час мені стало очевидно, що без звільнення Одеси від кабали корупції і беззаконня, сюди не прийде серйозний капітал, а земля і привілеї і далі будуть розподілятися тільки для своїх - через підставних осіб і офшори", - написав Боровик.
Раніше Саша Боровик заявляв, що має намір піти у відставку, оскільки не відчуває підтримки з боку президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?